Telèfon: 973.600.728

info@natalrecolta.com

 • Immobles
  Immobles

  Estudis de mercat destinats a obtenir el màxim de rendibilitat o cobrir les necessitats familiars

 • Administració General
  Administració General

  Tramitacions davant les administracions públiques. Administració de Patrimonis. Administració de Comunitats de Propietaris

 • Assessoria Comptable

  I.N.S.S. O.T.G. Tresoreria de la Seguretat Social Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural. Departament d'Acció Social i Ciutadania. Departament d'Economia i Finances. Departament de Medi Ambient i Habitatge. Departament de Treball. Departament d'Innovació, Universitats i Empresa. Ajuntaments. Diputació. Consells Comarcals 

 • Assegurances

  Estudis personalitzats. Empreses i Particulars. Tots els sectors, competitivitat, solvència, agilitat.

 • Serveis Jurídics

  Dret Laboral, Dret Tributari, Dret Mercantil, Dret Administratiu, Dret Civil. Assessorament permanent. Assessorament prevenció riscos laborals. Assessorament protecció de dades. 

 • Assessoria Fiscal

  Estudi de possibilitats societàries. Planificació Fiscal integral de la seva empresa. Estudi i confecció de totes les declaracions fiscals, i liquidació d'impostos. Assessorament Fiscal permanent. Finançament, Inversions, Subvencions. I.R.P.F. Impost Societats. 

 • Qui som?

  Natal Recolta proposa un serveis integrals per la petita i mitjana empresa , el comerç i els professionals autònoms, concretament un departament d’assessorament empresarial global, amb tota la professionalitat i les noves tecnologies al servei de la seva empresa

 • Assessoria Laboral

  Auditoria de nòmines: Modalitats de contractació, Estudis de costos de Seguretat Social, Salaris i Convenis. Bonificacions empresarials. Conexió directa Tresoreria de la Seguretat Social. Sistema Red. Assessorament en Prevenció de Riscos Laborals.Assessorament Laboral Permanent. 

Benvinguts a Natal - Recolta

Contabilidad Barcelona 1024x682

Natal - Recolta som una gestoria de Mollerussa que ofereix serveis integrals de consultoria, assessorament i gestió a empreses, entitats  i particulars.  

El nostre equip de treball està liderat per:  

Àlvaro Recolta i Ripoll: Graduat Social, col·legiat núm. 3109.  Postgrau Tributació UDL.
 
Provi Natal i Alòs: Assessora Fiscal, Col·legiada núm. 1666 en l’associació APPTCB. 


QUÈ FEM

A Natal – Recolta oferim assessorament empresarial. El nostre sistema de consultoria permet als nostres clients afrontar amb absoluta garantia el desenvolupament de la seva activitat, a la vegada que també els hi servim de recolzament a la presa de decisions davant dels Òrgans de l’administració.   

Les àrees en que desenvolupem la nostra activitat són:  


 Comptable / Àrea Fiscal / Àrea Laboral /Àrea financera i d’inversions / Àrea Jurídica  


A Natal - Recolta també hi trobareu un amplia varietat d’assegurances. Treballem amb les millors companyies a fi de cobrir totes les necessitats que els nostres clients requereixen. 

Tradueix

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Honoraris Professionals

Preus

Certificat Energètic

Certcat

La teva assegurança

Seguros

La teva web per 350 €

Webrecolta