Telèfon: 973.600.728

info@natalrecolta.com

 • Qui som?

  Natal Recolta proposa un serveis integrals per la petita i mitjana empresa , el comerç i els professionals autònoms, concretament un departament d’assessorament empresarial global, amb tota la professionalitat i les noves tecnologies al servei de la seva empresa

 • Administració General
  Administració General

  Tramitacions davant les administracions públiques. Administració de Patrimonis. Administració de Comunitats de Propietaris

 • Assessoria Laboral

  Auditoria de nòmines: Modalitats de contractació, Estudis de costos de Seguretat Social, Salaris i Convenis. Bonificacions empresarials. Conexió directa Tresoreria de la Seguretat Social. Sistema Red. Assessorament en Prevenció de Riscos Laborals.Assessorament Laboral Permanent. 

 • Serveis Jurídics

  Dret Laboral, Dret Tributari, Dret Mercantil, Dret Administratiu, Dret Civil. Assessorament permanent. Assessorament prevenció riscos laborals. Assessorament protecció de dades. 

 • Immobles
  Immobles

  Estudis de mercat destinats a obtenir el màxim de rendibilitat o cobrir les necessitats familiars

 • Assessoria Fiscal

  Estudi de possibilitats societàries. Planificació Fiscal integral de la seva empresa. Estudi i confecció de totes les declaracions fiscals, i liquidació d'impostos. Assessorament Fiscal permanent. Finançament, Inversions, Subvencions. I.R.P.F. Impost Societats. 

 • Assegurances

  Estudis personalitzats. Empreses i Particulars. Tots els sectors, competitivitat, solvència, agilitat.

 • Assessoria Comptable

  I.N.S.S. O.T.G. Tresoreria de la Seguretat Social Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural. Departament d'Acció Social i Ciutadania. Departament d'Economia i Finances. Departament de Medi Ambient i Habitatge. Departament de Treball. Departament d'Innovació, Universitats i Empresa. Ajuntaments. Diputació. Consells Comarcals 

Assessoria Fiscal

Estudi sobre la millor forma de societat: Persona física, societat cooperativa, societat limitada, societat limitada laboral, etc. per tal de minimitzar l’impacte fiscal. 

Planificació fiscal de l’empresa, seguiment i recerca d’alternatives per diferir impostos. Optimització en la gestió d’impostos.

Revisions periòdiques per mantenir l’empresa al dia en el compliment de les seves obligacions segons es pacti amb l’empresari: mensual, trimestral, anual. 

Assessorament a empreses familiars. Estudi en la integració dels diferents impostos i planificació de la successió. 

Confecció i presentació dels impresos oficials a Hisenda.

 Assistència i direcció d’inspeccions d’Hisenda.

Tradueix

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Honoraris Professionals

Preus

Certificat Energètic

Certcat

La teva assegurança

Seguros

La teva web per 350 €

Webrecolta